7 motive pentru care trebuie să îți cumperi un teren la Hărman

Avem în fața noastră una dintre cele mai cunoscute comune ale Brașovului, poate pentru  frumusețea caselor albe, curățenia și veselia oamenilor, dar cu siguranță și datorită sentimentului de liniște și relaxare care te învăluie în momentul în care calci pe teritoriul săsesc.

Nu vreau să te conving să te muți, vreau doar să îți arăt ce poate într-adevăr să îți ofere Hărmanul:

 1. Dacă tânjești totuși după liniște, dar nu poți renunța nici la agitația din Brașov, nu îți fă probleme, Hărman se află la o distanță de doar 5 minute față de Brașov
 2. Hărman este cea mai dezvoltată localitate din zona metropolitană, ea dispune de toate rețelele de utilități.
 3. Este singura comună din jurul Brașovului în care se află un supermarket. De asemenea poți găsi aici o pizzerie deosebită, amenajată într-un vechi conac săsesc, unde preferă să își petreacă timpul mulți brașoveni.
 4. Dacă nu dispui de mașină, primăria Hărman îți pune la dispoziție Maxi Taxi-uri care pleacă din centrul Hărmanului și vă plimbă până în Cartierul Bartolomeu al Brașovului. Nu e însă nici de neglijat faptul că aici te poși folosi și de serviciile unei companii de taximetrie locale, lucru unic printre comunele brașovene.
 5. Deși nu dispune încă de un liceu, comuna nu duce lipsă de grădinițe, și acestea pline de culoare și veselie: Linden Kindergarden sau Piticii de la Lempeș.
 6. Oltul, rezervația naturală Dealul Lempeș, Mlaștina Hărman, Biserica Cetate reprezintă atracțiile principale cu care Hărmanul își atrage vizitatorii an de an, dar și noi locuitori.
 7. Dacă te-ai hotărât că vrei să lași aglomerația pentru frumosul Hărman, noi te putem ajuta cu cele mai bune oferte de terenuri pentru case: parcele la prețuri accesibile (3.000 euro/ CASH pentru un lot de 500 mp), pentru care poți plăti chiar și în RATE.

2 comments on “7 motive pentru care trebuie să îți cumperi un teren la Hărman”

 1. Manea iulian Răspunde

  Buna ziua!
  Ma numesc Iulian Manea si sunt interesat de mai multe detalii legat de parcelele de 500mp cu 3000€. As dori să-mi trimiteți mai multe detalii pe email zona si amplasarea parcelelor,as dori sa stiu:
  -situația juridică a terenului
  -posibilitate de curent apa si gaz
  -o fotografie a locatorului exacte a terenului pe google map
  Sunt interesat de doua parcele de 500mp/3000€ bucata.una o pot plăti integral iar a doua in rate.
  Va rog să-mi Trimiteți informațiile solicitate si să-mi Spune-ți o persoana de contact adresa de email si nr. De telefon.
  Va mulțumesc!

  • Bianca Bideac Răspunde

   Buna ziua!
   Din pacate proiectul cu parcele la pretul de 3000 euro a fost vandut integral inca din 2013. Va trimitem totusi un email cu ce alte oferte avem tot pe aceeasi zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *