Bod – terenuri în rate

În decursul a 3 ani de zile, Regency te-a surprins cu cele mai atractive oferte de terenuri din județul Brașov. Echipa noastră de consultanți a acaparat comuna Hărman, unde s-au vândut peste 500 de loturi de teren. A venit acum momentul să oferim brașovenilor posibilitatea de a vedea potențialul și frumusețea altor localități.

De data aceasta am ales comuna Bod și venim în întâmpinarea celor interesați cu 3 proiecte noi în această zonă, terenuri pe care să construiești acum, un loc doar al tău unde să te relaxezi cu prietenii ori familia la un grătar sau la un picnic sau terenuri perfecte pentru o investiție profitabilă:

  1. Bod – Hărman (teren în rate)

Terenurile sunt amplasate la 10 minute de Brașov, la ieșirea din Bod spre Hărman, pe partea stângă. Accesul se face din drumul asfaltat ce face legătura între cele 2 localități, DJ 112A. Este o zonă ce se dezvoltă pe segmentul rezidențial, liniștită și cu aer curat, cu acces ușor, în apropierea râului Olt și a bălților Cișmașu. (aviz amatorilor de pescuit)

  • 100 euro /lună. Chiar dacă nu ai achitat  integral terenul primești dreptul de construire, astfel că a 2-a zi de la contractare te poți apuca de treabă la casa ta. Prețul unei parcele de 518 mp pentru plata în rate este de 9500 euro.
  • 5500 euro/518 mp CASH 

Mai multe detalii pe site-ul Regency: Proiect Bod-Hărman

2. Bod – Sânpetru

Terenurile sunt amplasate la câteva minute de Brașov, la intrarea în din Bod dinspre Sânpetru, pe partea stângă. Este o zonă liniștită, cu aer curat, acces ușor, ce s-a dezvoltat substanțial pe segmentul rezidențial.

La proiectul Bod- Sânpetru ai posiblitatea de plată în rate direct la proprietar sau discount-uri substanțiale pentru plata integrală.

  • Poți cumpăra un teren în rate în acest proiect cu doar 100 euro /lună. Prețul unei parcele de 563 mp pentru plata în rate este de 5500 euro.
  • 3500 euro/563 mp CASH 
  • PRIMELE 3 loturi beneficiază la plata CASH de un discount suplimentar. 563 mp = 3.000 euro
Mai multe detalii pe site-ul Regency: Proiect Bod-Sânpetru

3. Sânpetru – Bod

La o distanță mică de centrul Brașovului, ti-am pregatit o ofertă atractivă de terenuri de construcții pentru viitoarea ta casă. Sunt diponibile parcele generoase, majoritatea ca cca 800 mp dar și loturi mai mari de 1.608 sau 2.016 mp, astfel încât poți beneficia de un spațiu larg unde să te desfășori.

Nu trebuie să îți faci grij în privința banilor, pentru că poți să îți cumperi un lot de teren in rate direct de la proprietar, fără adeverițe de salariu, fără dobânzi și fără comisioane.

  • Poți cumpăra un teren în rate (4700 euro/804 mp) în acest proiect cu doar 175 euro/lună, timp de 24 luni 
  • CASH, 4000 euro/804 mp

Mai multe detalii pe site-ul Regency: Proiect Sânpetru-Bod.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *