Loturi de casă – Teren Stupini

Stupini, cel mai nou cartier al Brașovului este o zonă rezidențială liniștită, formată din case mai vechi pline de farmec sau construcții noi, moderne.

Regency îți propune o serie de terenuri situate într-o zonă rezidențială ideală a Brașovului, în Cartierul Stupini. Fie ca vrei să construiești imediat, fie ca vrei să îți cumperi din timp terenul pentru casă sau vrei sa faci o investiție pentru viitor. Aproape de centrul Brașovului, zona este una activă imobiliar, în care s-a construit mult în ultima perioadă și se mai construiește în continuare. Cele 28 de loturi de casă, cu suprafețe cuprinse între 463 și 475 mp, beneficiază de un acces ușor din 2 drumuri asfaltate, strada Albinelor și strada Nicovalei.

no images were found

Cartierul Stupini beneficiază de toate utilitățile edilitare inclusiv de drumuri asfaltate și transport în comun. Terenul ce vi-l propunem spre achiziție este amplasat într-o zona centrală a cartierului, foarte aproape ce toate facilitățile de care ai nevoie, accesul realizându-se ușor, drumurile ce duc până la teren fiind asfaltate.

Intră pe site-ul nostru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *