Prima apariție Regency-Imobiliare în presă.

Avem și prima apariție în presă. Este vorba de un articol în Revista „Planul casei mele” – ediția din iulie- august, ce are ca subiect prețurile terenurilor la munte.

Alex Văcaru, managerul Regency-Imobiliare a avut plăcea de a le oferi o serie de informații legate de tranzațiile cu terenuri și prețurile acestora în funcție de zonă.

„Cererea este și ea mai mică față de perioada de vârf. În urma unui studiu făcut împreună cu un important portal de imobiliare a rezultat faptul că, dintre cei care caută proprietăți la munte, doar 5% se orientează către terenuri.” (Alexandru Văcaru, Manager Regency-Imobiliare)

„O zonă interesantă cu terenuri mai mari și suprafețe libere mai multe este Drumul Poienii și Schei. Prețurile variază foarte mult pentru că este o zonă înclinată, de multe ori cu acces mai dificil, și implică totodata și costuri de construcție mai mari. Prețurile pornesc de la 30 euro/mp și pot ajunge chiar la 200 euro/mp.” (Alexandru Văcaru, Manager Regency-Imobiliare)

Într-adevăr se caută terenuri „pentru grătar”.

„Cu toate că terenurile nu mai sunt la mare căutare ca altă dată, agențiile imobiliare locale spun că sunt surprinse să vadă un interes pentru achiziția de terenuri pentru investiție. Cum Legea picnicului a fost aprobată, se pare că o noua posibilitate de investiție sunt terenurile „pentru grătar”. ” (Costel Popa, redactor Planul casei mele)

Noi am promovat și vândut cu succes în ultima perioadă terenuri lânga Brațov, având în ofertă inclusiv terenuri „pentru grătar”, cu plata în rate și la prețuri mici. (Alexandru Văcaru, Manager Regency-Imobiliare)

Sperăm la cât mai multe aparații, asta înseamnă că munca si inventivitatea de care noi dăm dovadă în spatele agenției este apreciată si deloc trecută cu vederea.

no images were found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *