Primăvara îți aduce 50% discount!

Ne legăm încă o dată de statistica pe baza căreia Regency vrea și încearcă să abordeze o altfel de strategie în ceea ce privește felul cum se fac imobiliare pe la noi:

„70% din tranzacțiile imobiliare de pe piață se realizează între particulari, fără suportul unei agenții imobiliare.”

Ok, sunt cu siguranță multe motive pentru care oamenii nu doresc colaborări cu agenții atunci când vor să dea spre vânzare/închiriere un anumit imobil (fără să realizeze însă beneficiile pe care o agenție i le poate aduce). Principalul motiv fără doar și poate este comisionul de 2% care se percepe.

Buuun, pentru că noi vrem să ieșim din tiparele clasice ale imobiliarelor, ne-am decis să creăm o nouă campanie, așa, o dată cu venirea primăverii. Înmuguresc copacii, iarba iese la iveală, păsările în sfârșit își dezmorțesc glasul, iar REGENCY îşi lansează acum serviciile de consultanţă şi intermediere imobiliară pentru toate tipurile de proprietăţi!

Cu această ocazie îți oferim – 50 % comision, indiferent de tranzacţie, pentru că vrem să ai împreună cu noi o primăvară frumoasă.

Ce trebuie mai exact să faci?

Tot ce trebuie să faci pentru a activa reducerea, este să completezi formularul din pagina dedicată campaniei, până la data de 15 mai 2012, pe care îl găsești aici, care îți va aduce reducerea pentru perioada  02.04.2012 – 02.07.2012.

În urma obținerii reducerii, comisionul de intermediere Regency devine:

  • din 2% -> 1% pentru orice tranzacție de vânzare/cumpărare de apartamente, case/vile și spații comerciale/industriale;
  • din 3 % ->1.5 % pentru orice tranzacție de vânzare cumpărare teren;
  • din 50% -> 25% pentru orice tranzacție de inchiriere.
Dacă vrei să afli un pic mai multe detalii poți vizualiza Termenii și condițiile campaniei Primăvara îți aduce 50% discount!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *