Scăderea TVA reduce prețul apartamentelor noi

Smartphone und Stift auf Tabelle

Noul cod fiscal aduce o serie de modificări și în privința cotei de TVA dar și a pragului pentru care se aplică o cotă de TVA de 5 % la construcțiile noi. Astfel că aceste modificări se reflectă într-o scădere de preț la anumite tipuri de apartamente.

* cota de TVA se reduce de la 24 %, devenind de la 1 ianuarie de 20 %.

* plafonul pentru care se aplică cota TVA de 5% a crescut la 450.000 lei – cca 100.000 euro de la 380.000 lei – cca 85.000 euro.

De exemplu, în Proiectul Dealul Morii Residence, o serie de apartamente beneficiază astfel de un preț mai mic.

Vezi aici lista apartamentelor disponibile din acest proiect și noile prețuri.

bloc-1-dealulmoriiresidence-5

Dealul Morii Residence Brasov

Proiectul de apartamente noi Dealul Morii Residence este cel mai nou și cel mai interesant proiect rezidențial din Brașov, tocmai datorită așezării geografice deosebite pe care o are. Situat pe terasele colinei Universității, pe locul fostei mori a orașului, la Dealul Morii Residence ești chiar în centrul Brașovului, la doi pași distanță de Piața Sfatului sau Centrul de afaceri al orașului.

  • Pozitie Centrală: între Centrul Civic şi Centrul Istoric. Proiectul se află în centrul oraşului dar este ferit de aglomeraţie.
  • Acces din strada Mihai Viteazul.
  • La 3 minute de Piata Sfatului de mers cu maşina.
  • La 200 de m de statia de Autobuz.
  • Zona comercială Griviței – Onix
  • La 2 minute de mers cu maşina de centrul de afaceri al Braşovului, format din clădiri de birouri, sedii de banci, parc, restaurante şi cafenele.
  • Şcoli, grădiniţe, Universitatea Transilvania, Colina Universităţii și multe altele – toate acestea sunt puncte de interes aflate în proximitatea proiectului Dealul Morii Residence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *