Tractorul Residence la Regency

Mai adaugăm înca o opțiune interesantă pentru clienții noștrii interesați de apartamente noi în Brașov : Tractorul Residence un proiect rezidențial ce merită toată atenția.

Tractorul Residence, este situat binențeles în cartierul Tractorul. Zona are parte în ultima perioadă de un adevarat boom imobiliar, fiind cea mai activă zonă din punct de vedere al construcțiilor rezidențiale din Brasov. Daca acum cațiva ani în urma cartierul Tractorul era un cartier muncitoresc, aflat la perifiria Brasovului, astazi cartierul se conturează ca un nou centru rezidențial dar și comercial.

Proiectul Tractorul Residence este format din 2 blocuri tip vila de tip P+2E+M, formate din 41 de apartamente cu 1,2  si 3 camere.

Amplasat într-o zona liniștită, formată numai din vile de locuit și bloculețe mici de doar 2 etaje, Tractorul Residence îți oferă o combinație optimă între nevoia de liniște si intimitate a caminului dar si apropierea de toate facilitățile urbane de care ai nevoie.

Așa cum probabil stiți deja la achiziția oricarui apartament din acest proiect ai parte de consultanță imobiliară gratută, asistență în tranzacșie  și suport gratuit, adică 0% comision.

Puteți vedea mai multe detalii și informații despre proiect pe site-ul dedicat acestuia www.tractorulresidence.ro  sau contactează unul din Consultanții Regency

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *