Vezi cum arată cel mai mare complex comercial din Transilvania – Coresi Shopping Resort (Foto)

Mâine, 27 martie, este pentru brașovenii iubitori de shopping cel mai important moment al anului, deschiderea Coresi Shopping Resort. După investiții de 60 de milioane de euro din partea Immochan România și încă alte 20 de milioane de euro din partea chiriașilor pentru amenajarea spațiilor, Coresi devine datorită anvergurii sale, poziției geografice și ofertei comerciale unice, mall-ul de referință al Brașovului și al regiunii. 

Acesta va oferi localnicilor și turiștilor o alternativă la centrul vechi al orașului, va fi punctul de atracție și de animație al Brașovului. Alături de regenerarea urbană, Coresi va fi locul destinat shopping-ului și petrecerii timpului. Coresi va fi un centru primitor, spațios, modern, proiectat la standarde prietenoase cu mediul înconjurător.

Complexului comercial va aduce mai multe noutăți una din ele este prezenta unor branduri care până acum nu erau prezente în Brașov, de la retaileri de modă la retaileri de bijuterii. Printre retaileri se numară companii de renume cum ar fi: Zara, Massimo DuttiStadivariusOyshoTom TaylorMimTime OutPiazza ItaliaKotonMangoSalamander,HumanicAldo etc.

Totodată un nou operator de cinematografe vine în Brașov sub brandul „Cinema One”. Potrivit reprezentanţilor, multiplexul va avea opt săli cu o capacitate totală de 1.500 de locuri și o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Patru din aceste săli vor avea o tehnologie 3D, toate sălile urmând să aibă videoproiectoare cu laser.

no images were found

Sursă foto: BizBrasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *